Livrarea produselor

Livrarea produselor

Livrare in 24-48 ore

Posibilitatea de a primi o comandă în 24-48 de ore este oferită pentru clienții din zona 1 de livrare a curieratului rapid., un mare avantaj în lumea aglomerată, în care toată ziua alergăm de la un loc la altul, avem din ce în ce mai puțin timp pentru lucruri firești cum ar fi de exemplu cumpărăturile. Mai ales, dacă este vorba de jucarii pentru copii sau pentru cadouri la copii. Tocmai de aceea este binevenit un magazin online, care este deschis 24 de ore din 24. Cel interesat o poate accesa atunci, când are timp, îl poate vizita și atunci, când copilul doarme. Dar o poate face și împreună cu copii. Un avantaj reprezintă, că adultul poate intra pe acele rafturi virtuale care consideră că ar fi utile pentru copilul său, celelalte rămânând nevăzute.

Prin câteva clicuri simple , stând comod acasă puteți plasa comanda. Un produs pus în coș, poate fi schimbat oricând înaintea trimiterii comenzii. Nu-i așa, că nu este indiferent, dacă stați la coadă la un magazin aglomerta, sau în liniștea căminului dumneavoastră? Sau sunteți plecat în străinătate, și doriți să faceți o surpriză copiilor rămași acasă? Nu reprezintă o problemă, puteți plasa comanda de oriunde, unde este internet. Și de pe telefonul mobil!

Dar cum ajung acasă jucăriile odată alese? Simplu: prin curier rapid Urgent Cargus\DPD, și încă foarte repede. O comandă depusă în zilele lucrătoare înainte de ora 15, va prelucrată și expediată în ziua plasării comenzii. Mai mult, în toată țara în aria de acoperire a lui Urgent Cargus comenzile mai mari de 139 lei vor fi livrate gratuit.

Urgent Cargus | DPD efectuează transportul în cel mult două zile lucrătoare la adresa indicată în comandă.

Pentru localitățile care nu figurează pe harta de acoperire a lui Urgent Cargus | DPD , pe bază de înțelegere prealabilă trimitem coletele și prin Poșta Română. Deși expedierea coletelor se va face în ziua lucrătoare imediat următoare comenzii, termenul pentru primirea coletelor poate varia în funcție de localitate.

Veți primi colete ambalate corespunzător, în care jucăriile sunt ferite de orice tip de deteriorare.

Bucurați-vă de ofertele de pe site-ul magazinului online, de comoditatea plasării și primirii coletelor și de operativitatea cu care se procesează comenzile!