Livrare gratuită

Livrare gratuită

Jucării cu transport gratuit

Zilele noastre sunt din ce în ce mai încărcate, chiar dacă nu sunt mai valoroase. Alergăm de la un loc la altul, ca șoriceii prinși în cursă și încercăm să obținem din ce în ce mai mult de la viață– din păcate, majoritatea ne gândim mai ales doar la bani. Goana după bani ne afectează grav. Poate nu avem în vizor adevăratele valori! Dar poate, că nu putem face altfel, deoarece așteptările societății în care trăim ne impun unele lucruri care ne afectează și gândirea despre valori!

Fiecare hotărăște care-i sunt prioritățile în viață. Acest lucru durează, și până la această decizie însă sunt sigură, că încercăm să obținem orice în cel mai scurt timp și la celmai favorabil preț. Așa este și cu jucăriile. Nu mai dorim să pierdem timp în magazine, când putem accesa site-uri care ne pun la dispoziție o gamă largă de produse. Astăzi aproape totul poate fi comandat prin internet și produsul ajunge la poartă în câteva zile.

La Magazinul online de jucarii Lester puteți comanda o gamă vastă de jucării din lemn de calitate. Porțile virtuale ale magazinului sunt deschise 24 ore din 24, jucăriile sunt categorizate după criterii clare, cu suport orientativ. Jucăria aleasă, pusă în coșuri de cumpărături cu un clic poate fi golită din coș, dacă se ivește o mai bună ofertă – fie ea de preț sau de altă natură.

Jucăriile alese ajung acasă în 2 zile lucrătoare prin transport prin curierat. Un avantaj pentru dumneavoastră, pentru comenzile care depășesc valoarea de 139 de lei, oferim transport gratuit! Implicit, vă acordăm mai mult timp liber – pentru acești bani nu mai trebuie să alergați.