En-gros

En-gros

Pentru magazine fizice

Căutăm magazine fizice, magazine online, comercianți cu standuri sau oricine, cine ar dori să participe la comercializarea jucăriilor calitative din lemn, adevărat fascinante și distractive dar în același timp și educative. Jucăriile de lemn sunt căutate de părinți, deoarece nu sunt lipsite de sens, nu încurajează agresiunea. Jucăriile din lemn fascinează micuții prin calitatea, detaliile și naturalețea lor. Acestea sunt proiectate pentru dezvoltarea abilităților copiilor, dar și pentru orele nesfârșite de distracție

Ai știut că în România, conform estimărilor producătorilor, se cheltuie pe jocuri şi jucării 150 de milioane euro anual? Părinții țin cont la alegerea jucăriilor de utilitatea lor și sunt atenți dacă contribuie la dezvoltarea personală. În cele mai multe cazuri sunt alese jocurile educative, precum puzzle-uri, cuburi de construit din lemn, etc. În topul preferințelor sunt și jucăriile de exterior și abia apoi urmează plușurile.

Este o provocare uriașă pentru orice comerciant găsirea partenerilor en-gros de jucării, poate dura ani de zile dezvoltarea unei relații comerciale fructuoase. Știm cât de prețios este timpul tău și știm că buna colaborare este un pilon de bază pentru funcționarea eficientă relațiilor comerciale. Astfel, oferim tot sprijinul partenerilor noștri pentru dezvoltarea afacerii lor. Credem cu convingere, că cei mai mici pot deveni cei mai mari cu sprijinul adecvat!

Dacă încă stai pe gânduri, iată 4 motive să fii partenerul nostru de jucării en-gross. Îți oferim din start cele mai importante beneficii:

  1. preț de vânzare competitiv, încât să te poți încadra într-un nivel de ofertă favorabilă
  2. listă de inventar a produselor din depozitul nostru de jucării
  3. taxă minimă de livrare, sau chiar și livrare gratuită prin curierat, pentru servirea în timp a clienților tăi
  4. suport personalizat, cu toate informațiile necesare

Produsele listate pe magazinul online de jucarii Lester sunt disponibile și pentru comenzi en gros. Vindem jucării en-gros pentru copiii de toate vârstele și suntem siguri că prin intermediul partenerilor noștri, fiecare copil se va putea bucura de jucăriile din lemn mult apreciate.

Suntem importatori de jucării, scopul nostru este îndeplinirea nevoilor clienților noștri!

Orice întrebări ai avea, contactează-ne cu încredere pe numărul de telefon 0741403354. Suntem flexibili în abordarea tuturor aspectelor!

Dacă ai un magazin și vrei să îți mărești profitul, avem pentru tine o metodă și mai simplă de colaborare. Cu o investiție minimă și efort zero poți să îți suplimentezi veniturile! Îți punem la dispoziție un stand de jucării cu produse captivante, tot ce trebuie să faci este să expui standul într-un loc vizibil și aceasta nu va fi ocolită de ochii copiilor cu siguranță! Pentru mai multe detalii citește acum articolul >> Stand pentru magazine <<.