Despre noi

Despre noi

Creativitate • Calitate • Profesionalism

Timpul este un factor important în zilele nostre, și este normal, că ne grăbim mereu undeva. În asemenea condiții, magazinele online devin din ce în ce mai acceptate și căutate pentru că au multe avantaje. Tocmai de aceea am deschis și noi acest magazin online de jucarii.

Ne-am gândit, că este greu pentru un părinte să găsească momentul potrivit pentru a merge la cumpărături de cadouri ori de jucării ocazionale împreună cu copii, deoarece copii devin atrași de multe ori de jucării colorate, inestetice, necorespunzătoare normelor de siguranță sau cele care se văd în reclame, care sunt la modă, dar nu sunt atât de indicate pentru dezvoltarea copiilor. Se știe, că copii pot fi foarte insistenți dacă vor o jucărie. La urmă de foarte multe ori părintele cedează și lasă la voia copilului să aleagă o jucărie, chiar dacă în adâncul inimii știe că nu este o alegere bună.

Este spre binele părinților că magazinul online de jucării Lester are pe rafturile sale virtuale o gamă largă de jucării din lemn de calitate. Am strâns oferte irezistibile de jucării din lemn pentru toate vârstele, începând de la bebeluși până la vârste mature. Astfel găsiți jucarii pentru bebelusi, jucării educative, jucării pentru construit , jucării de societate și jucării logice, care mai simple, care mai complexe, pentru toate cerințele.

Ne-am gândit, că este important, ca părinții din ce în ce mai ocupați să poată vizita oricând un magazin de jucării și să poată să decidă fără stres care este alegerea cea mai potrivită pentru copii săi. Din comoditatea căminului, alegerea este mult mai simplă fie vorba despre jucării pentru copii proprii, fie vorba de jucării care vor urma să fie cadouri pentru cei dragi. Descrierile jucăriilor pot veni în ajutorul vizitatorilor când sunt nevoiți să hotărască în privința alegerii lor.

O jucărie odată aleasă și pusă în coș, nu trebuie să fie decizia finală, deoarece se poate elimina din coș cu un singur clic, dacă se ivește o jucărie sau o ofertă mai convenabilă. Cumpărătorul se poate întoarce peste ore bune, și tot are conținutul coșului salvat.

Jucăriile din lemn de la Lester sunt de calitate, se conformează standardelor europene: sunt finisate cu exigență, nu conțin elemente toxice. Astfel copii se vor putea juca cu ei în siguranță, fără pericolul de a se accidenta.

În spatele acestor rafturi virtuale lucrează tineri operativi, care procesează comenzile în cel mai scurt timp posibil. Coletele ajung la cumpărător în timp util, dacă comenzile sunt plasate până la ora 15, coletul ajunge în 48 de ore. Ca forme de plată se pot utiliza rambursul sau plata cu cardul, două modalități comode. Coletul ajunge prin curier rapid, iar dacă localitatea aleasă nu este existent în baza de date a curieratului rapid, prin poșta română.

Ce ne determină?

Câteva dintre valorile care ne conduc

 • Creativitate

  Creativitate

  Jucăriile tradiționale stimulează imaginația și creativitatea copiilor. Știți cum este vorba: dacă o jucărie face tot felul de lucruri, atunci nu mai este nevoie ca să îți imaginezi că mai face ceva. Dragi părinți, alegeți jucării de lemn care vor pune la treabă imaginația copiilor!

 • Calitate

  Calitate

  Recunoașteți: unii dintre dumneavoastră încă aveți jucarii din lemn de acum… 20 de ani cel puțin. Jucăriile din lemn rezistă la lovituri, aruncături, zgârieturi și cine mai știe ce. Jucăriile oferite de noi sunt perfecte pentru micuții (și nu numai) foarte… curioși.

 • Profesionalism

  Profesionalism

  Dorim să vă asigurăm că știm diferență între jocul și munca. În același timp, chiar dacă suntem pasionați de jocuri și jucării, știm foarte bine că contați pe noi când comandați produsele noastre sau cereți opinia noastră. Vă promitem gestionări și livrări profesionale, la timp!