Cum plătesc?

Cum plătesc?

Modalități de plată

Ne-am gândit, să avem mai multe posibilități de plată pentru clienții noștri, ca să poată să aleagă cel mai convenabil mod pentru ei. Clienții noștri care primesc coletul acasă prin curier rapid, pot achita contravaloarea comenzii direct la curier prin rambursare. Pentru acest tip de plată nu se aplică taxă suplimentară.

Cei care doresc să plătească comod cu card,vă rugăm, înainte de efectuarea unei plăți, verificați dacă este corespunzător cardul dumneavoastră pentru utilizări online. Sistemul de plată prin internet EuroPayment acceptă următoarele carduri: MasterCard, Maestro, Visa și Visa Electron (la cele două din urmă dacă banca emițătoare permite acest lucru) și cardurile web care sunt potrivite pentru plată prin internet. o pot face prin EuroPayment Services s.r.l., deoarece banca emițătoare a cardului dumneavoastră nu transmite către comercianți datele cardului.

De siguranța și securitatea tranzacțiilor răspunde SSL (Secure Sockets Layer) prin metodă de criptare de minim 256 biți care protejează canalul de comunicație. Se știe, că 90% din e-comerțul mondial utilizează această metodă de criptare: browserul folosit de dumneavoastră cu ajutorul SSL criptează datele deținătorului de card înainte de transmitere, ele devenind nedescifrate de persoane neautorizate.

Iată pașii de urmărit: alegeți produsele dorite dorite pe care intenționați să achitați cu plată prin card și veți fi redirecționat către Europayment care vă garantează plata securizată, unde trebuie să introduceți datele cardului pentru a iniția plata.

Datele de care veți avea nevoie la plata prin card:

  • Numele titularului cardului
  • Numărul cardului: cele 16 numere de pe partea din față a cardului
  • Date de expirare a cardului: data aflată pe partea de față a cardului în format lună/an
  • Codul CVC2 sau CVV2: se află pe partea din spate a cardului înscris pe caseta de semnătură ( la cardul Virtual pe spate, pe bara colorată), numărul cu 3 cifre după numărul cardului
  • Tipul cardului: VISA/MasterCard

După introducerea datelor cardului puteți începe tranzacția dând clic pe butonul „Plată”

După plată veți fi redirecționat pe pagina magazinului online Lester – Jucării online, de unde veți primi un email de confirmare. În cazul plăților cu carduri bancare, ca urmare a tranzacției cu succes – acest lucru înseamnă acceptarea în urma verificării valabilității și creditului cardului – Europayment începe debitarea contului titularului de card cu contravaloarea produselor alese.

Dacă vă aflați pe pagina pentru efectuarea plății și dați „Înapoi/Back” sau „Reîncărcare/Refresh” sau închideți fereastra browser-ului înainte de a putea fi redirecționat la magazin, plata nu se va putea efectua și va fi anulată. Dacă nu veți fi redirecționat de pe pagina de plată către magazinul online Lester – Jucării online, tranzacția va fi considerată ca eșuată.