Casuta de papusi cu 5 tipuri de mobila si 2 papusi de lemn

Casuta de papusi cu 5 tipuri de mobila si 2 papusi de lemn

Cod produs: 0785

Mai multe informatii

Vârstă recomandată 3 - 5 ani
Material produs Lemn
Dimensiuni produs 42 x 40 x 26 cm
305,00 lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

Transport gratuit

Beneficii

Motive de a opta pentru acest produs

Descriere

Descriere

Casuta de papusi din lemn poate deveni jucăria preferată a copiilor mici de 3-7 ani. Rolul ei în jocurile de creație este foarte importantă. Copii prin jocurile cu căsuța de păpuși din lemn învață comportamente care le vor fi de folos atunci, când vor crește. Magazinul online de jucării este locul ideal pentru a face alegeri corecte. Este comod, rafturile virtuale pot fi vizitate cu ușurință, este nevoie doar de conexiune de internet și de laptop sau smartphone. Părinții se pot bucura de timpul calitativ pe care acordă cumpărăturilor de jucării. Acest timp, poate fi segmentat, linkurile salvate sunt de mare ajutor.

Există o gamă largă de jucării din lemn, din care fac parte și căsuțele de păpuși din lemn. Ele pot fi de mai multe feluri. Îndrăgite sunt cele care au și mobilier inclus. Mai ales fetițele, dar nu numai, sunt cele care aranjează și rearanjează încăperile, le populează cu păpuși sau animale, dar care se comportă exact ca oamenii din jurul lor.

Casutele din lemn pot avea diferite dimensiuni, începând de la cele care pot fi așezate pe măsuță până la modele care ajung peste un metru. Alegerea poate diferi în funcție de locul disponibil în camera de copii sau spațiul de joc unde este așezată. Jocul cu acest tip de jucărie din lemn poate fi și un joc solo, când copii singuri intră în diferite roluri sau jocuri cu mai mulți prieteni, care joacă un singur rol sau mai mult. Este important, ca copii să aibă jucării de calitate, estetice, minuțios finisate, care să contribuie la dezvoltarea lor armonioasă.

Casuta de papsui din lemn | Lester - Jucarii Online

Casuta de papsui din lemn cu mobilier https://www.jucariionline.eu/produse/casuta-de-papusi-de-lemn/ Lester - Magazin Online Jucarii din lemn

Review-uri

Maria
30.08.2018
Merita
Mertia! Sunt foarte multumita!

Review și calificativ

Vă rugăm să acordați calificativ produsului,
scrieți un review și apoi apăsați tasta >> Trimite <<.
Câmpurile marcate cu steluță (*) sunt obligatorii.